Samenwerking

Sinds kort ben ik een samenwerking aangegaan met Smit Loopbaan & Reintegratie in Valthermond.

Dit is Marleen!

Sinds 2007 ben ik met klanten bezig om te kijken waar hun kracht ligt. Aanvankelijk deed ik dat in loondienst maar omdat ik zo mijn eigen ideeën had over coaching ben ik in 2010 voor mezelf begonnen.

Werkend vanuit ons fraai gelegen huis in Valthermond, kijk ik samen met jou waar je kracht zit voor een nieuw richting in je loopbaan of voor het reïntegreren in je huidige job.

Ik maak gebruik van diverse systematieken om samen met jou antwoorden te vinden op belangrijken vraagstukken die je helpen keuzes te maken en de richting te vinden die passen bij jou.

Talenten (her)ontdekken?

Dan is het Talentenspel waarschijnlijk iets voor jou. Het is een diepgaande, speelse en verhelderende manier van coachen waarin we op zoek gaan naar informatie die onbewust al aanwezig is.

Ontdek je 12 talenten en hoe je ze kunt inzetten in het dagelijks leven, bij de keuzes die werkelijk belangrijk zijn, zodat je vanuit passie en levensvreugde leeft en werkt. Breng balans in je leven, leer storende patronen te doorbreken en neem de leiding over jouw leven.

Systemisch coachen

Systemisch coachen is een vorm van coaching die gericht is op relaties tussen mensen en steeds terugkerende patronen. De term ‘systeem’ verwijst naar het feit dat iedereen deel uitmaakt van sociale systemen, zoals een gezin, familie, schoolklas of buurt. In een sociaal systeem beïnvloeden mensen elkaar: gedachten, gevoelens, verwachtingen en gedragingen ontstaan in wisselwerking met anderen uit de omgeving. Dit is een complex proces waarbij misverstanden en problemen kunnen ontstaan.

Mijn samenwerking met Mario

Mario Hofstee is een kundig fotograaf, hij is zowel technisch sterk als sociaal vaardig.

Mijn trajecten brengen met zich mee dat er nieuwe richtingen gekozen kunnen worden, bijvoorbeeld een nieuwe loopbaan. Voor Social Media en sollicitatie-doeleinden maakt Mario profielfoto’s. Hij gaat op de juiste manier om met mijn klanten, stelt ze gerust en weet het beste uit hen naar boven te halen. Een geweldige samenwerking!

×