Bruidsfotografie

De grote dag!

Jullie gaan trouwen? Voor mij als fotograaf geldt hetzelfde als voor jullie: een heel bijzonder moment in een mensenleven. Voordeel voor mij: ik mag er meerdere in een jaar meemaken…

Helderheid vooraf is heel belangrijk. Graag spreek ik uitvoerig met jullie over de uitvoering van het af te leveren product. Hier mogen geen verrassingen meer in zitten. Verder moet er helderheid zijn over levertijd, do and don’ts waar ik me aan moet houden, speciale wensen en natuurlijk de dag van uur tot uur.

Als bruidsfotograaf mag je alleen gaan voor het beste! In mijn leven als fotograaf heb ik veel foto’s mogen maken. Ik lever alleen werk af dat mij het “wauw-gevoel” geeft. Een ‘leuke foto’ is niet voldoende. Ik ben altijd op zoek naar een creatief beeld. Bijzonder licht, spontaniteit en focus op details vind ik erg belangrijk, dat zullen jullie terugzien in mijn werk. Verder werk ik met meerdere camera’s en objectieven zodat ik bij uitval altijd back-up heb om geen moment te hoeven missen.

Neem een kijkje in mijn portfolio zodat jullie een beeld krijgen van mijn stijl, erg belangrijk dat die bij jullie past.

Graag ontmoet ik jullie om samen de dag van jullie leven tot een herinnering voor altijd te maken.