Nieuws


26 september 2023 – UPGRADE SERVICE

Je herkent het vast wel! Een foto die je in een mooie lijst hebt gedaan, je bent helemaal blij!

Na verloop van tijd gaat de foto ‘bobbelen’…. Het mooie is er af en je blijdschap is over…..maar ik kan je helpen. Ik plak je foto op een polystyreen plaat. Hiermee is het probleem voorgoed verholpen. Vraag naar de mogelijkheden. Gemakkelijk via de WhatsApp knop.


19 mei 2023 – BOEKINGSSYTEEM

Vanaf vandaag kan je bij mij digitaal boeken!

Hoe makkelijk is dat. Je kan direct zien wanneer er plek is voor een shoot of een workshop. Dat scheelt veel heen en weer appen. Het werkt heel eenvoudig.

Probeer het uit en reserveer een leuke workshop of fotoshoot via de oranje boekingsknoppen.


3 februari 2023 – WORKSHOP BASIS FOTOGRAFIE

Hier bleek behoorlijke animo voor te zijn. Veel mensen hebben een spiegelreflex- of systeemcamera maar weten eigenlijk niet goed wat ze er mee kunnen. Vlakke en fletse beelden zijn het resultaat uit een toch best dure camera…

Ik heb een workshop ontwikkeld waarin de beheersing van je camera en de basiskennis van fotografie samenvallen. Ik ben ervan overtuigd dat deze twee componenten niet los van elkaar kunnen.

Een gezellige workshop voor jong en oud. Het bestaat uit een deel theorie. Daarna trekken we erop uit en kunnen we het geleerde in de praktijk gaan uitproberen.

Inschrijven voor de Basis Workshop Fotografie kan via de oranje boekingsknoppen op de website.


10 januari 2023 – We gaan weer SHOOTEN!

Let’s shoot! Fotoshoot-seizoen 2023 begint weer.

De eerste fotoshoots zijn weer aangevraagd en in opdracht gegeven. Na de lastige jaren van Corona willen veel gezinnen, families en BFF’s weer worden vereeuwigd. Hopelijk geeft 2023 ons veel mooie dagen voor wat betreft het weer. Wil je ook boeken? Stuur me een WhatsApp bericht via de website.


14 oktober 2022 – MyArtYourArt slaat aan

MyArtYourArt! Komt inmiddels lekker op gang.

De werken in beperkte oplage vinden inmiddels hun weg naar klanten. De gallery NATUUR weet men te waarderen en ABSTRACT loopt ook goed. STREETLIFE blijkt qua voorkeur persoonlijk te zijn. Het geeft in ieder geval aan dat er voor elk wat wils is.

De galleries zullen in de breedte steeds verder worden uitgebouwd en bestaande galleries verder in de diepte.


6 maart 2022 – Lancering MyArtYourArt

Mario Hofstee Fotografie presenteert MyArtYourArt! Een lijn van werken uit eigen portfolio bestemd voor particulieren en bedrijven.

Hiermee wordt voorzien in de vraag naar wanddecoratie die niet iedereen heeft. Ze worden in beperkte oplage vervaardigd en voorzien van genummerd echtheidscertificaat. Ze zijn er nu in de categorieën ABSTRACT, NATUUR EN STREETLIFE. Veelal beelden die geschoten zijn in Drenthe of Groningen. Ook beelden uit het buitenland behoren tot de collectie.

De beelden zijn op fraai materiaal gezet en kunnen zonder lijst aan de wand hangen. Wil je luxe? Dan kan er nog een lijst omheen worden geleverd.


×