Workshop Basis Fotografie

NIVEAU: JE WIL ESSENTIE VAN FOTOGRAFEREN EN JE CAMERA LEREN BEGRIJPEN

INSCHRIJVING: OPEN INSCHRIJVING

THEORIE & PRAKTIJK

INCLUSIEF: KOFFIE OF THEE & NASLAGWERK

KOSTEN: € 175,00


Je hebt een spiegelreflex camera of systeemcamera, maar hebt geen idee wat je er mee kan? Je begint met fotograferen? Dan is de BASIS WORKSHOP FOTOGRAFIE iets voor jou. Ik heb in deze workshop het leren kennen van je camera gecombineerd met de basiskennis van fotografie, omdat ik van mening ben dat die twee onderdelen niet los van elkaar kunnen werken. Je zal je na de workshop comfortabeler voelen met je camera en de kwaliteit van je foto’s zal verbeteren. De workshop duurt ongeveer 3 uur. Wat ga je leren?

  • Meest gebruikte knoppen en waar dienen ze voor?
  • Samen maken we een aantal vaste basisinstellingen
  • Hoe stel ik de camera juist in?
  • Hoe kies ik een interessante compositie?
  • Leren kijken
  • Het geleerde toepassen in een analyse op mijn foto’s
  • Praktijkdeel: we gaan erop uit om het geleerde in de praktijk te brengen

Een gezellige workshop geschikt voor jong en oud. Koffie & thee zijn inbegrepen. Deze workshop geef ik op zaterdagen en zondagen. Weet je een groepje van andere geïnteresseerden bij elkaar te krijgen (of kan ik een groep samenstellen) dan nemen de kosten per persoon sterk af. Op de workshops zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

TIP: het is ook leuk om deze workshop aan iemand kado te geven. Hiervoor heb ik leuke giftcards.

×