Klantverhalen

∗∗∗∗∗  | 19-07-2021
Ik heb de basiscursus fotografie gevolgd. Mario is heel gepassioneerd en maakt dat je zelf ook enthousiaster wordt.Stelt steeds controle vragen om er zeker van te zijn dat je alles begrijpt. Veel geleerd!

Sandra Speek


∗∗∗∗∗  | 09-12-2019
Meerdere shoots gedaan met Mario, hij weet precies een model in ontspannen pose neer te zetten.En laat ook het verschil zien op beeld. Ik ben onwijs blij met de mooie foto’s. Fotograaf die uit ieder persoon de schoonheid haalt!

Jackelien Meijerink


∗∗∗∗∗  | 01-10-2019
Wat een super ervaring om met Mario samen te werken! Mijn zenuwen waren binnen 5 minuten verdwenen omdat Mario een hele vakkundige, vriendelijke en geduldige man is. Vooraf bespraken we samen wat onze ideeën en verwachtingen waren, kozen we een gezellig muziekje voor op de achtergrond en daarna kwam de creativiteit van Mario naar boven. In een hele relaxte ongedwongen sfeer waarin hij alle tijd nam om onze ideeën uit te proberen, handige tips gaf en met nieuwe ideeën kwam, voelde het meteen goed om met hem te werken. De resultaten kreeg ik ook razendsnel te zien en waren nog mooier dan ik had verwacht! Ik zou zeker nog eens samen willen werken met Mario en zou hem absoluut aanbevelen bij iedereen die een fotograaf zoekt met verstand van zaken en die erg prettig is in de omgang.

Kristianne


∗∗∗∗∗  | 06-03-2019
Ontzettend leuk om met Mario te werken: een fantastische vakman!

Jetty Kruiter


∗∗∗∗∗  | 04-12-2018
We hebben een vriendinnen fotoshoot gedaan en dat was super leuk. Een mooie gezelschap en een topfotograaf, dus het was een geslaagde middag.
Bedankt Mario voor het mooie resultaat.

Renate Dunnewind


∗∗∗∗∗  | 14-10-2018
Enkele weken geleden hebben wij van ons gezin een fotoshoot laten maken door Mario.
Hij had een hele mooie locatie bedacht en alles ging heel gezellig en rustig.
Mario had alle tijd en we gingen van de ene mooie plek naar de andere. De kleine kinderen vonden het tot het laatst toe ook leuk. Het resultaat was prachtig, alle kleine oneffenheden mooi weggewerkt.
Deze fotograaf kunnen wij zeker iedereen aanraden.

Ben & Margriet


∗∗∗∗∗  | 04-08-2017
Wij zijn zeer tevreden, ontvangst was heel hartelijk en ontspannen!!
Vakkundigheid een pluim! Wat bijna nooit is gelukt om mooi op de foto te komen, is bij Mario wél gelukt!
Prachtige foto’s! Bedankt Mario

Jan & Mannie


∗∗∗∗∗  | 04-07-2017
Het is een vakkundig man die mooie foto’s heeft gemaakt voor een reële prijs.

Alexander Muizer | Het Wonen Makelaardij


∗∗∗∗∗  | 22-03-2017
Je bent gewoon een topfotograaf. Je maakt prachtige foto’s! Hebt engelen geduld met niet lachende pubers!
En met dieren ga je ook geweldig om!
De sfeer is ontspannen en gezellig. Je hebt leuke ideeën, …… en het resultaat is geweldig!
Kortom…ik zal je bij iedereen aanraden!

Zwaanet Grit


∗∗∗∗∗  | 19-03-2017
Onlangs lieten wij onze labrador door Mario fotograferen. In een prettige en ongedwongen sfeer wist Mario model Coco geduldig vast te leggen. We kregen de beschikking over de contactafdrukken. Zo konden we de shoot nog eens rustig bekijken. We selecteerden acht foto’s die Coco op haar best lieten zien. Deze heeft Mario bewerkt tot schitterende foto’s. Vervolgens heeft Mario een foto verder uitvergroot op plexiglas. Het resultaat is prachtig, wij kijken er met plezier naar. Het gehele traject heeft Mario ons op zeer prettige wijze begeleid en van deskundig advies voorzien. Mario’s inzet is professioneel. Wij kunnen hem u dan ook van harte aanraden!

Hartelijke groet, Jan Hein


∗∗∗∗∗  | 22-01-2017

Mario maakt geweldige foto’s! Echt een aanrader!

Lotte Kroezen


∗∗∗∗∗  | 22-01-2017

Super mooie foto’s! 😊

Iona Leeman