Portretshoots

Fotoshoot & portretshoot

Ik werk op afspraak. Afspraken kan je telefonisch of per mail maken. Je kunt ook op de contactpagina je gegevens invullen zodat ik contact met je kan opnemen. Bij het maken van een afspraak spreken we alvast de ideeën door. Op de afgesproken dag ontvang ik je in mijn thuisstudio. Met een kop koffie bespreken we de mogelijkheden en ideeën zodat je weet wat de bedoeling is.

Kleding doet erg veel in een foto. Gelijke kleuren geven rust. Prints en teksten op kleding trekken de kijker weg bij de essentie van de foto. Aan te bevelen is dat iedereen op de foto bovenkleding draagt met een (ongeveer) gelijke effen kleur. En jeans is tijdloos. Omdat gefotografeerd worden voor velen best een beetje spannend is, is het allerbelangrijkste natuurlijk dat je je prettig voelt in je out-fit.

Fotoshoot op locatie

Een fotoshoot op locatie kan in bepaalde gevallen in een studiosetting. Hierbij spelen de omstandigheden (locatie en grootte van de ruimte) een belangrijke rol. Verder behoren uiteraard shoots in buitensituaties, zoals in de natuur, stadsomgeving etc. tot de mogelijkheden. Ook hier geldt: rustige kleding komen de foto’s absoluut ten goede.

Professionele profielfoto

Een professionele profielfoto voor bijvoorbeeld social media zoals LinkedIn is heel belangrijk. Behalve dat een profielfoto voor zakelijke social media foto-technisch goed moet zijn, moet het voldoen aan meer specifieke eisen. Hier kan ik je mee helpen. Samen kijken we niet naar de foto alleen, maar naar het totale profiel waar de foto uiteindelijk een plaats krijgt. Die twee moeten een eenheid worden. Door het bedrijfsleven/recruiters wordt tegenwoordig erg naar profielfoto’s gekeken. Het is immers heel belangrijk dat de ‘eerste digitale kennismaking’ met jou een onuitwisbare indruk geeft. Een goede profielfoto is daar een belangrijk onderdeel van. Hiervoor ben je bij mij in goede handen.